Betalen, verzenden en retourneren

Betaling en verzending

Je kunt je bestelling via iDeal betalen met iedere Nederlandse bankrekening. Je bestelling wordt in behandeling genomen na betaling. Je ontvangt automatisch via e-mail een bevestiging en de factuur. Als het product op voorraad is, wordt het binnen 2 werkdagen verstuurd.

Bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor jouw eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van de vervoerder. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Lettersenzo geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@lettersenzo.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, als het product in goede orde retour ontvangen is.

Retourneren

Bij retourneren van je bestelling zijn de verzendkosten voor jouw eigen rekening. Stuur het product terug in de originele staat en in de originele verpakking naar Lettersenzo, De Zandschel 12, 5672 NC Nuenen.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@lettersenzo.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om jouw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Algemene voorwaarden

Ga naar de Algemene voorwaarden van Lettersenzo.