Tekst en communicatie

Graag pak ik uiteenlopende (communicatie)vraagstukken aan, met oog voor mensen en veranderingen. Als vertaler tussen opdrachtgever en ICT vervul ik een belangrijke rol bij grote en kleine online projecten. Ook kan ik veel betekenen bij het structureren van informatie en het optimaliseren van processen. Mensen helpen om elkaar beter te begrijpen zie ik als mijn missie, logisch dat ik ook steeds vaker daarvoor wordt ingezet. Verder sta ik bekend als organisatietalent en schrijf ik heldere teksten.

Dit is wat ik doe:

  • digitoegankelijke content maken voor websites
  • web content (tekst, foto en video) verzamelen en teksten schrijven (webredactie)
  • (redactionele) processen vastleggen of verbeteren
  • optimaliseren van een bestaande website
  • als projectleider of coördinator een online project aansturen
  • adviseren over het maken of bedenken van een nieuwe website
  • content audit of een content migratie uitvoeren
  • functioneel ontwerp schrijven en de brug slaan tussen business en ICT
  • nieuw content management systeem implementeren

Wil je kennismaken? Neem contact met me op of stuur een bericht via LinkedIn.

Graag tot ziens!

Rebekka Kuijten

Interim communicatieadviseur